DOELSTELLINGEN

DE DOELSTELLINGEN VAN KRACHT IN VLAARDINGEN

Initiatieven uit de samenleving beter zichtbaar maken

Het vervullen van een maatschappelijke rol in de samenleving en het bijdragen aan het algemeen belang door een lokaal podium te bieden aan maatschappelijke initiatieven, ondernemende gemeenschappen en sociale ondernemingen die zich inzetten voor een vitale samenleving en economie en oplossingen bieden voor maatschappelijke vraagstukken op het gebied van welzijn, deeleconomie, sociale cohesie, leefbaarheid, duurzaamheid en arbeidsparticipatie in de wijken.

Waarom aanmelden bij kracht in Vlaardingen?

Kracht in Vlaardingen biedt zoals gezegd podium aan voor maatschappelijke initiatieven, ondernemende gemeenschappen en sociale ondernemingen.

Wanneer u uw initiatief aanmeld op de website Kracht in Vlaardingen vergroot u niet alleen de naamsbekendheid van uw initiatief maar krijgt u een plek op onze website waar u iedereen kunt informeren over de doelstellingen van uw initiatief. Hier vindt u een overzicht van wat Kracht in Vlaardingen voor uw initiatief kan betekenen:

Naamsbekenheid

Veel initiatieven hebben geen website, Facebook of een andere manier om naar buiten te treden. Kracht in Vlaardingen geeft u de mogelijkheid uw initiatief bekend te maken.

Vrijwilligers

Bent u op zoek naar vrijwilligers om uw initiatief uit te breiden of heeft u tijdelijk extra hulp bij nodig? Plaats uw oproep op uw eigen pagina om zo vrijwilligers te werven.

Eigen pagina

Vertel wat uw initiatief doet op uw eigen webpagina op Kracht in Nederland. U kunt zelf uw eigen pagina beheren en zo zelf uw gegevens aanpassen of berichten plaatsen.

Netwerken

Bekijk andere initiatieven, volg deze en leg contacten. Reageer op berichten en doe mee aan discussies. Vorm een community met andere initiatiefnemers.

Donaties

Donaties nodig voor uw initiatief? Op uw pagina is het voor bezoekers mogelijk om een donatie te doen. Gewoon via iDeal of Creditcard. (nog niet beschikbaar)

Feedback

Bezoekers kunnen uw initiatief beoordelen door middel van een beoordelingssysteem op de website. Nodig mensen uit om uw initiatief te beoordelen.